ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

فوت ۲۰هزار نفر در تصادفات جاده‌ای کشور سال گذشته

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: در دهه هشتاد و در سال‌هایی آمار تلفات جاده‌ای به سالی ۲۸ هزار نفر هم رسید، اما با برنامه ریزی‌های صورت گرفته این آمار در سال ۹۵ به حدود ۱۶ هزار نفر رسید، اما متاسفانه دوباره آمار در حال رشد است و در سال گذشته شاهد جان باختن حدود ۲۰ هزار نفر در تصادفات جاده‌ای بودیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسن مومنی رییس پلیس راه کشور عصر امروز در دیدار با استاندار هرمزگان، اظهار داشت: معضل تصادفات نگران کننده است و در سال‌های اخیر نیز در این حوزه رشد تصادفات را شاهد هستیم.

وی افزود: در دهه هشتاد و در سال‌هایی آمار تلفات جاده‌ای به سالی ۲۸ هزار نفر هم رسید، اما با برنامه ریزی‌های صورت گرفته این آمار در سال ۹۵ به حدود ۱۶ هزار نفر رسید، اما متاسفانه دوباره آمار در حال رشد است و در سال گذشته شاهد جان باختن حدود ۲۰ هزار نفر در تصادفات جاده‌ای بودیم.

نقش ۶۲ درصدی عامل انسانی در تصادفات

سردار مومنی با تاکید بر اینکه این وضعیت نگران کننده است گفت: عامل انسانی با ۶۲ درصد مهم‌ترین عامل وقوع حوادث است و پس از آن مسیر‌های مواصلاتی و خودرو‌ها در تلفات جاده‌ای نقش داشته‌اند.

وی ادامه داد: سرعت غیرمجاز، عدم توجه به جلو، سبقت و خستگی و خواب آلودگی مهم‌ترین دلایل تصادفات هستند و ۶۰ درصد از این تصادفات هم در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها به وقوع می‌پیوندد، بیشترین قربانیان حوادث هم جوانان هستند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: در استان هرمزگان هم از سال ۹۹ به بعد شاهد افزایش تصادفات هستیم، این استان در برخی شاخص‌ها از جمله تخطی از سرعت مطمئنه و جان باختن حادثه دیده در محل وقوع تصادف، تصادف موتور سیکلت از میانگین کشوری شرایط بدتری دارد که باید این مسائل کنترل شود.

سردار مومنی با بیان اینکه در حوزه اصلاح راه‌ها تخصیص اعتبار باید صورت گیرد، گفت: سامانه ثبت تخلف و اعمال قانون می‌تواند عامل جدی و موثری در کاهش تصادفات باشد، در استان هرمزگان خودرو‌های سوخت بر یکی از عوامل مهم تصادفات هستند که باید برای مهار آن‌ها فکری شود.

سردار علی اکبر جاویدان فرمانده انتظامی استان هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به مسئله مهم خودرو‌های سوخت بر گفت: برای کنترل و توقیف این خودرو‌ها در جاده‌های استان طرح‌هایی مد نظر داریم و تلاش داریم ضمن توقیف این خودروها، آن‌ها را به مدت ۶ ماه در توقیف نگه داریم.

وی همچنین به معضل موتور سیکلت‌های فاقد پلاک اشاره کرد و خواستار تعیین تکلیف این موتورسیکلت‌ها شد. / فارس

ارسال نظر