فوت ۲۰هزار نفر در تصادفات جاده‌ای کشور سال گذشته-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

فوت ۲۰هزار نفر در تصادفات جاده‌ای کشور سال گذشته

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: در دهه هشتاد و در سال‌هایی آمار تلفات جاده‌ای به سالی ۲۸ هزار نفر هم رسید، اما با برنامه ریزی‌های صورت گرفته این آمار در سال ۹۵ به حدود ۱۶ هزار نفر رسید، اما متاسفانه دوباره آمار در حال رشد است و در سال گذشته شاهد جان باختن حدود ۲۰ هزار نفر در تصادفات جاده‌ای بودیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسن مومنی رییس پلیس راه کشور عصر امروز در دیدار با استاندار هرمزگان، اظهار داشت: معضل تصادفات نگران کننده است و در سال‌های اخیر نیز در این حوزه رشد تصادفات را شاهد هستیم.

وی افزود: در دهه هشتاد و در سال‌هایی آمار تلفات جاده‌ای به سالی ۲۸ هزار نفر هم رسید، اما با برنامه ریزی‌های صورت گرفته این آمار در سال ۹۵ به حدود ۱۶ هزار نفر رسید، اما متاسفانه دوباره آمار در حال رشد است و در سال گذشته شاهد جان باختن حدود ۲۰ هزار نفر در تصادفات جاده‌ای بودیم.

نقش ۶۲ درصدی عامل انسانی در تصادفات

سردار مومنی با تاکید بر اینکه این وضعیت نگران کننده است گفت: عامل انسانی با ۶۲ درصد مهم‌ترین عامل وقوع حوادث است و پس از آن مسیر‌های مواصلاتی و خودرو‌ها در تلفات جاده‌ای نقش داشته‌اند.

وی ادامه داد: سرعت غیرمجاز، عدم توجه به جلو، سبقت و خستگی و خواب آلودگی مهم‌ترین دلایل تصادفات هستند و ۶۰ درصد از این تصادفات هم در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها به وقوع می‌پیوندد، بیشترین قربانیان حوادث هم جوانان هستند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: در استان هرمزگان هم از سال ۹۹ به بعد شاهد افزایش تصادفات هستیم، این استان در برخی شاخص‌ها از جمله تخطی از سرعت مطمئنه و جان باختن حادثه دیده در محل وقوع تصادف، تصادف موتور سیکلت از میانگین کشوری شرایط بدتری دارد که باید این مسائل کنترل شود.

سردار مومنی با بیان اینکه در حوزه اصلاح راه‌ها تخصیص اعتبار باید صورت گیرد، گفت: سامانه ثبت تخلف و اعمال قانون می‌تواند عامل جدی و موثری در کاهش تصادفات باشد، در استان هرمزگان خودرو‌های سوخت بر یکی از عوامل مهم تصادفات هستند که باید برای مهار آن‌ها فکری شود.

سردار علی اکبر جاویدان فرمانده انتظامی استان هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به مسئله مهم خودرو‌های سوخت بر گفت: برای کنترل و توقیف این خودرو‌ها در جاده‌های استان طرح‌هایی مد نظر داریم و تلاش داریم ضمن توقیف این خودروها، آن‌ها را به مدت ۶ ماه در توقیف نگه داریم.

وی همچنین به معضل موتور سیکلت‌های فاقد پلاک اشاره کرد و خواستار تعیین تکلیف این موتورسیکلت‌ها شد. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده